Punxons i Agulles. Qui som?

dibuixet-6L’AGULLA és una revista que promovem un grup d’amics i amigues a partir d’un parell de punts en comú: ser cristians amb ganes de viure la fe d’una manera oberta i progressista, i ser políticament i socialment d’esquerres.
L’AGULLA pretén ser una eina per anar creant reflexió i pensament des d’aquest espai vital que compartim. Amb modèstia però amb moltes ganes, perquè estem segurs que fer aflorar idees, projectes i propostes és una aportació important per a aquest temps potser poc estimulant en què ens trobem.
L’AGULLA va començar a sortir en paper el 1995 amb un ritme  de cinc números anuals.Així n’hem editat 91 números. A partir de setembre de 2015 s’edita només en format digital.
L’AGULLA ha parlat, durant aquests anys, de molts temes. I si vols, tu també pots col·laborar-hi (amb comentaris breus, o articles de no més de 50 ratlles, o, si ho prefereixes, de 600 paraules).

M. Antònia Bogónez, Quim Cervera, Salvador Clarós, Albert Farriol, Quitèria Guirao, Maria-Josep Hernàndez, Tere Jorge, Josep Lligadas, Josep Pascual i Mercè Solé.

I per si voleu posar rostres, una reunió del consell de redacció!

Equip

2 pensaments sobre “Punxons i Agulles. Qui som?

Deixa un comentari