La minifaldilla del Manolo Escobar

Hi havia un temps en què les dones necessitaven el permís del marit per obrir un compte corrent al banc i el Manolo Escobar cantava No me gusta que en los toros te pongas la minifalda… Des de llavors el Codi Penal, en matèria de delictes sexuals, pràcticament no havia canviat. Han hagut de passar fets lamentables com els de “La Manada” i l’existència d’un govern d’esquerres, per posar a l’hora el rellotge de la justícia amb l’aprovació de la llei del “només sí és sí”.

Hi ha qui diu que la llei no és bona. Que dona excuses per a la reducció d’algunes penes a agressors sexuals. Però això té una explicació: amb la requalificació dels tipus de delicte, l’escalat de penes, en alguns casos, pot ser més favorable al condemnat i si aquest ho demana, el jutge ha de revisar la condemna en el sentit favorable. Davant aquestes crítiques, cal preguntar-se: si aquesta aplicació de la llei és bona pels condemnats del procés independentista, no ho hauria de ser per altres condemnats?… I sembla una broma de mal gust que des de la dreta –que deu haver acabat de descobrir el color violeta feminista– es digui que la llei beneficia als violadors. No és cap broma. És una fastigosa manipulació.

Que un agressor sexual es passi un any més o dos a la presó arregla res?… El que hem de fer és arreglar la societat i, en aquest sentit, la llei va ben encaminada perquè posa el focus en el fet que és l’agressor qui ha de demostrar el consentiment i no que la víctima hagi de demostrar que no n’hi havia. D’altra banda, és de gran importància la supressió de l’“abús sexual” tot incloent-lo en el concepte d’agressió. Què és un abús sexual?… Només cal preguntar a una víctima “abusada” si no s’ha sentit, intimidada, agredida, per tenir la resposta! Pensem en el recent cas de la jove periodista a qui el seu cap li toca el cul en la festa de l’empresa. Siguem sincers, anys enrere li hauríem donat la raó al Manolo Escobar i probablement la noia tampoc s’hagués atrevit a denunciar-ho.

En definitiva, el feminisme és una cuina de foc lent, i també ho seran els efectes d’aquesta llei.

Albert Farriol

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s