L’Agulla per a mi…

Ara que celebrem els 25 anys de L’Agulla, jo només puc donar-ne gràcies… No recordo com va caure a les meves mans fa anys… però sí que tinc clar que de seguida m’hi vaig subscriure… i que rebre-la periòdicament amb la seva banda de paper a la bústia, sempre m’alegrava. I em nodria, m’obria a realitats compromeses, a reflexions que m’ajudaven en la meva vida com a persona i com a creient.

Va ser després, en un curs del CEP sobre participació política i cristians, que se’m va oferir formar part del consell de redacció de L’Agulla!… Jo havia demanat conèixer els cristians d’Iniciativa, a on havia entrat des de la lectura d’un evangeli que m’empenyia a intentar treballar per la justícia però en aquell moment, el grup estava poc articulat. Així que la Mercè, que presentava ICV en l’esmentada formació, em va convidar a entrar en el consell, on hi havia també alguns cristians del partit… I des de llavors, les reunions periòdiques són per a mi excusa de trobada amb persones amigues, marc de debats des del ser cristians i d’esquerres, descobriment de noves realitats, acollida, amistat… Un regal a la meva vida! Un espai de servei i alhora de creixement!

I continuo somiant que L’Agulla pugui ser llavor d’inquietuds, camí per entendre el món, anhel d’una Església pobra i compromesa, pista de justícia, rostres de Jesús avui… Com ho va ser i ho és per a mi encara avui!

Per molts anys, família de L’Agulla.

Maria Antònia Bogónez Aguado

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s