25 anys, uf!

Soc de les que li costa molt escriure. Però molt!

És un repte personal cada vegada que em comprometo a fer un dels textos que seran publicats en aquesta revista. Ordenar idees, buscar informació, plasmar arguments en una pantalla en blanc i que siguin atractius per motivar a la seva lectura… És per això, que, fa un munt d’anys, quan en Lligadas i la Solé em van explicar la idea de L’Agulla, va ser la meva inconsciència la que li va donar el sí. Aviat vaig saber que no n’hi ha prou amb bona voluntat per donar fruit en una experiència on la paraula escrita junt amb les il·lustracions i imatges transmeten les idees i sentiments.

Quiteria Guirao i Albert Dresaire en la celebració dels 90 números de "L'Agulla"
Quiteria Guirao i Albert Dresaire en la celebració dels 90 números de “L’Agulla”

Una presa de consciència que ha estat molt acompanyada per totes les persones que han integrat l’equip de la revista. Algunes hi són des del primer dia i d’altres s’han incorporat en el camí. A totes elles els reconec la seva aportació en el meu creixement de fe i polític. Sense ser un grup de revisió de vida, sí que és un espai d’amistat, reflexió i acció.

I aquest caràcter és el que hem volgut transmetre amb l’objectiu posat en les paraules de Jesús: “És més fàcil que un camell passi pel forat d’una agulla que no pas que un ric entri al Regne de Déu” (Marc 10,25).
Vint-i-cinc anys, es diu aviat! En termes celebratius serien els de l’argent. Ens hauria agradat molt celebrar-los col·lectivament com ho hem fet en diverses ocasions amb festa i cultura. Vindran temps en què podrem reprendre aquells moments posposats per l’excepcionalitat de la pandèmia que vivim. I ens podrem abraçar fraternalment.

Quiteria Guirao Abellán

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s